El Polell | Al Polell estrenem nou servei
1390
post-template-default,single,single-post,postid-1390,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Al Polell estrenem nou servei

Al Polell estrenem nou servei

Reserva’l ara a nivell individual o en petits grups.

 

Fa temps que ens escriu gent que li agradaria molt venir al Polell, però a nivell individual, en parelles o en petits grups d’amics o família. Fins ara, normalment oferíem l’alberg només a grups grans que el reserven sencer en exclusivitat.

És per això que ens fa molta il·lusió informar-vos que aquest estiu estrenem una nova modalitat per venir al Polell tot reservant per llits o habitacions, amb dret a cuina i compartint els espais comuns amb altres hostes. Des de 15€/nit per persona durant la setmana i 18€ si només veniu al cap de setmana. Si voleu més informació sobre aquest servei escriviu-nos a info@polellmontseny.com o truqueu al 717713119.

Oferirem aquest format fins a la primera quinzena de Setembre. Més endavant, si l’experiència funciona, obrirem una llista de difusió exclusiva per aquest servei, de manera que quan tinguem l’alberg disponible ho farem saber a tots aquells que estigueu interessats en aquesta modalitat.

Sense comentaris

Escriure un comentari