El Polell | Casa Rural al Montseny per a grups bombolla
Alberg rural al Montseny per a grups bombolla durant els mesos d'hivern
casa rural, grups bombolla, montseny, allotjament, alberg rural
1632
post-template-default,single,single-post,postid-1632,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

El Polell per a grups bombolla

El Polell per a grups bombolla

 

Al Polell busquem grups de famílies o amics que conformin grups bombolla i puguin fer ús de les nostres instal·lacions durant els mesos d’hivern de manera intercalada i amb unes condicions diferents de les que oferim normalment.

 

L’Alberg rural el Polell ens trobem a 7km de Sant Esteve de Palautordera en un entorn tranquil del Parc Natural del Montseny.

 

La proposta

La idea és conformar dos grups, cada grup compost per unes tres unitats familiars o altres configuracions semblants. Els dos grups s’anirien alternant setmanalment, de manera que cada grup ve un cap de setmana cada quinze dies.

 

Oferim una tarifa plana amb unes condicions diferents de les habituals per a grups de 10 a 16 persones que conformin grups bombolla ja en la seva quotidianitat i per tant no els afecti la restricció de trobades de màxim sis persones.

 

Al Polell hem implementat les mesures corresponents per evitar contagis, per tant és una casa on es poden dur a terme amb cura trobades d’aquest número de persones.

 

La proposta és pels mesos de Gener, Febrer i Març 2021. La conformació d’aquests grups serà durant el Novembre i Desembre.

 

Característiques de les instal·lacions:

La casa té capacitat per a 17 persones amb 16 llits. Les places estan repartides en 1 habitació doble amb lavabo; una habitació de dos amb llitera, una de cinc amb dos lliteres i un llit individual; i dues habitacions de quatre amb dos llits individuals i una llitera a cada una.

Els espais comuns són la cuina-obrador, el menjador, lavabos (planta baixa i primer pis) i la sala polivalent que està annexa a la casa, és diàfana i amb terra de parquet.

 

Per saber més informació sobre la proposta i condicions escriviu-nos a info@polellmontseny.com o truqueu-nos al 717713119