El Polell | Fira del Planter… Èxit rotund!!!
1032
post-template-default,single,single-post,postid-1032,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Fira del Planter… Èxit rotund!!!

Fira del Planter… Èxit rotund!!!

Realment la nostra societat cada cop té més necessitat de terra, natura, autosuficiència… estarem despertant cap a la consciència ?

Segur que sí!

Els organitzadors de la fira tenien por de no trobar resposta per part de la població a l’oferta de varietats tradicionals de la comarca, a la calma, a la producció en ecològic, harmònica amb la natura. Es van fer 7.000 tomaqueres de varietats antigues i pensàvem : Ens les haurem de menjar amb patates?

En un matí es van vendre gairebé totes i MÉS QUE N’HAGUESSIN HAGUT¡¡

És un fet, molta gent es vol lligar a la terra de nou, és un clam, s’està esgotant l’era de la comoditat, del consumisme desaforat, dels que deleguen les responsabilitats dels seus actes en el gran germà manipulador.

Gràcies Pep Salsetes, Ricard, pageses i pagesos, hortolans a mils, Grups de llavors, Llavors Oriental!
Gràcies per generar il·lusió, per despertar consciències amb els FETS, fer camí FENT.

Gràcies per no deixar que els aconteixements ens atrapin, gràcies per no conformar-vos amb el que ve.

Gràcies per generar IL·LUSIÓ i BON ROTLLO!
LLIGUEU-VOS A LA TERRA. SIGUEM PARTÍCEPS DEL CANVI: la revolució ja fa dies que va començar, els conformistes aviat quedaran ofegats pel clam dels que volen i saben FER¡

SALUT I ALEGRIA PER TOT DON

Sense comentaris

Escriure un comentari