El Polell | Primeres jornades de sostenibilitat al Polell, Nous Vells materials en la bio-construcció.
revestiments,calç,argila,fusta,castanyer, Montseny,estructures,
1374
post-template-default,single,single-post,postid-1374,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Jornades de sostenibilitat al Polell

Jornades de sostenibilitat al Polell

Bones des del Polell!

Aquesta volta us escribim per fer-vos arribar la informació sobre les primeres jornades de sostenibilitat del Polell, que volen ser un espai per difondre i generar coneixement entorn aspectes relacionats amb activitats i pràctiques, sempre des de la sostenibilitat i l’ecologia. 
 
Hem volgut començar apropant-nos al món de la bio-construcció, mirant una mica el què fem des d’aquí i persones properes amb qui ens relacionem.
Amb el nom Vells nous materials en la Bio-construcció” proposem una jornada on toquem material i tècniques utilitzades tradicionalment des d’una òptica actual.
Serà el Dissabte 2 de juliol i durarà tot el dia. 
  • Al matí, de la mà de Joan Nieto (pintor i estucador artesà) i Miquel Bracons (Com Cal) ens empastifarem de materials naturals per a revestiments com són l’argila i la calç, entre d’altres.
  • A la tarda tocarem fusta, amb Carles Labèrnia (Arquitecte Tècnic, Màster en Bioconstrucció) i Pau Nieto (de la Cooperativa del Polell). La fusta es revalora com a material per a la construcció, per què? L’experiència de construcció del porxo amb la tècnica de timber framing ens serà un exemple.
Dirigit a persones professionals del món de la construcció, consumidors, amateurs i curiosos sobre maneres sostenibles de construir.