El Polell | Taller de Narrativa terapèutica
Jordi Amenós ens ofereix través de la Narrativa Terapèutica una oportunitat única de descobrir el nostre mite familiar, aquest mite que ha influenciat la nostra manera de ser i de veure el món.
Narrativa, narrativa terapèutica, creixement personal, gestalt, constelacions, terapia, jordi amenós, retir, autoconeixment, psicologia, familia, pares
1581
post-template-default,single,single-post,postid-1581,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Taller de Narrativa Terapèutica “La història de la Meva Família”

Taller de Narrativa Terapèutica “La història de la Meva Família”

 

Ens fa moltíssima il·lusió desde el Polell col·laborar en aquest proper taller de Narrativa terapèutica que tindrà lloc al nostre alberg del 28 al 30 de Juny, facilitat per Jordi Amenós, i coordinat per la Laia Alonso.

En aquest taller anirem descobrint a través de la Narrativa Terapèutica les capes del nostre mite familiar. Aquest mite que ha influenciat la nostra manera de ser i del món, que està ple d’experiències passades, d’algunes ferides i de molts tresors.

Per treballar, anirem combinant dinàmiques de grup de la Narrativa Terapèutica amb temes reals dels participants del taller, que seran abordats, si així ho desitja l’alumne, amb una constel·lació familiar, i sobre ella explorarem les capes narratives.

Un taller per poder coneixe’ns a través de l’art i la bellesa, i en allò possible, per seguir amb aquesta premissa clara del treball amb la Narrativa Terapèutica: aconseguir, si la vida ho permet, que el passat sigui passat i el futur sigui present. I no al revés.

Una experiència plena d’art i poesia per a descobrir la verdadera història no explicada de la nostra família.

Aquest és un taller obert a qualsevol persona que vulgui revisar la historia de la seva família, li agradi la narrativa i vulgui treball aspectes propis del seu procès.

També per a professionals de la teràpia: psicòlegs, metges, terapeutes gestalt, coachs. També per a mestres, i persones que dirigeixin equips professionals.

 

Jordi Amenós

Terapeuta i formador en Narrativa Terapèutica i creativitat.

www.jordiamenos.net

Es creador de la “Narrativa Terapèutica”, un abordatge d’ajuda, acompanyament i reflexió a través del descobriment de les nostres múltiples identitats i la seva extensió narrativa. També ha creat el programa per organitzacions i equips “Team Stories: humanizar la empresa con el poder de las historias”.

Format en Gestalt, Gestalt i somnis, Constel·lacions Familiars, en Constel·lacions Organitzacionals i en Salut Sistèmica. També en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosis Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist per la Proufood School. Máster en PNL i Comunicació i en tècniques de creativitat narrativa.

Autor dels llibres infantils ¿Dónde está la luna? (Fragmenta Editorial), un conte per a treballar les històries i la creativitat en família, i ¿De dónde vienen las ideas? (Akiara books), per fomentar i acompanyar la creativitat de les criatures en la seva vida.

…………………………………………

Mes informació i inscripcions: laia.gestalt@gmail.com – 658764524

Més informació sobre la Narrativa Terapèutica https://escueladenarrativaterapeutica.net/narrativa-terapeutica/

(Si us apunteu abans del 1 de Juny gaudireu d’un descompte en el preu)

Sense comentaris

Escriure un comentari