El Polell | On és la nostra realitat utòpica?
1052
post-template-default,single,single-post,postid-1052,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

On és la nostra realitat utòpica?

On és la nostra realitat utòpica?

La finca del Masjoan-Polell, situada al municipi de Sant Pere de Vilamajor , es troba dins del Parc Natural del Montseny, entre els 600 als 1100 m. d’alçada i consta de 132 Ha de terreny, majoritàriament bosc, 2.5 Ha de conreus i un bon nombre de pastures per recuperar . A l’actualitat, l’activitat agrícola i ramadera que antigament s’hi havia desenvolupat, és inexistent, els camps estan perduts i les pastures s’han cobert de bosc i matolls, la gestió del bosc pràcticament ha desaparegut .
Estem recuperant la vida a la finca, poblarem aquesta zona de la muntanya amb energia creativa, hem recuperat camps i pastures però ens en quedem moltes encara per arrencar-li als matolls tenim molt camí per davant .
Sense comentaris

Escriure un comentari