El Polell | Paisatges sonors, 22 de Juliol
1385
post-template-default,single,single-post,postid-1385,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Paisatges sonors, 22 de Juliol

Paisatges sonors, 22 de Juliol

Aquest any per primer cop l’alberg rural el Polell estem acollint l’Audiotalaia Summer Camp, un taller intensiu d’art sonor i música experimental que músics i artistes vinguts de 10 països diferents realitzaran al llarg dels propers 10 dies.

 

Dissabte 22 de Juliol a les 19:30h els 15 participants actuaran en directe i presentaran el resultats del taller, així que esteu tots i totes convidats a particpar-hi. Els artistes i creadors vinguts d’arreu presentaran propostes ancorades al paisatge, la natura i l’entorn del Polell, Santa Susanna i el Montseny. Una oportunitat per gaudir d’una música electrònica i d’avantguarda feta a partir del paisatge sonor del Montseny. La proposta està dirigida i presentada per l’artista sonor i músic barceloní Edu Comelles (www.educomelles.com).

Els participants son: 
Liew Niyomkarn, Evan Tarrh, Sonny Bacon, Frazer Merrick, Estelle Schorpp, José Mº Venditti, Rafael Cañete, Leire Elizari, Joost Van Duppen, Timo Viialainen, Itxaso Navarro, Valerio Orlandini, Lucía Chamorro, Soeria Van den Wijngaard i Inne Eysermans.
 
Països: 

Tailandia, Estats Units, Regne Unit, França, Espanya, Holanda, Bèlgica, Finlàndia, Itàlia i Uruguay

 

Sopar Popular:

Des del Polell col·laborarem amb la proposta oferint un sopar pica –  pica per tots els que feu l’esforç de pujar fins aquí a dalt, no cal que ens confirmeu assistència, però si ho feu ens anirà bé per estimar quanta gent serem. El sopar és gratuït, tot i que hi haurà un pot per qui vulgui col·laborar.

Després hi haurà Jam d’improvització electrònica…

www.facebook.com/esdevenent/santa.susanna

 
Sense comentaris

Escriure un comentari