El Polell | Mindfulness i Psicoteràpia · Tallers per a terapeutes
Integrant Mindfulness a la Teràpia Tallers a la natura per a terapeutes i professionals de la relacio d'ajuda
Mindfulness, Piscoterapia, Terapia, Gestalt, Autoconeixement, Meditació, terapeutes, autoconeixement, formació holistica,
1562
post-template-default,single,single-post,postid-1562,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Taller de Mindfulness i Psicoteràpia

Taller de Mindfulness i Psicoteràpia

Per a terapeutes i professionals de la relació d’ajuda · del 22 al 24 de Març

Comencem aquest 2019 amb unes propostes noves que albergarà el Polell: tallers a la natura per a terapeutes i professionals de la relació d’ajuda (psicòlegs, terapeutes humanistes, educadores socials,…). Aquest tallers coordinats per la Laia, estaran liderats per diferents terapeutes que destaquen en el seu estil amb alguna disciplina, enfoc o tècniques aplicades a l’àmbit terapèutic. La idea és compartir un cap de setmana de formació i convivència amb altres professionals en un entorn natural, que també ens convida a centrar-nos i cultivar la nostra presència.

La primera d’aquestes propostes és el taller de Mindfulness i Psicoteràpia de la mà de Belén Giner, serà el 22, 23 i 24 de Març. Com que l’atenció, observació i la presència és la base per poder atendre a l’altre, que millor que començar aquests tallers integrant el mindfulness a la teràpia.

CONTINGUTS

 • L’art d’estar present: entrenant la nostra empatia i atenció.
 • Conceptes bàsics i aspectes a tenir en compte a la teràpia.
 • Presència autèntica: connexió i desconnexió amb nosaltres mateixos i amb els nostres clients (l’art d’escoltar i el flux de la relació).
 • Abordant la depressió, ansietat i emocions difícils amb mindfulness: el procés dels 4 passos.
 • Com treballar amb els sentiments d’inadequació i auto-aversió: la ment que compara i jutja versus la ment observadora.
 • Activant el sistema de seguretat i connexió: meditació per desenvolupar equanimitat, bondat i compassió.
 • Autocura del terapeuta: consciència amable i auto-compassió.

 

OBJECTIUS DE LA FORMACIÓ

Investigacions recents han posat de manifest que el Mindfulness pot incrementar l’eficàcia de la psicoteràpia. Actualment s’està descobrint el seu potencial pel propi desenvolupament personal, la millora de la relació professional, l’aliança terapèutica i el canvi del client en psicoteràpia.

Durant el cap de setmana, abordarem diferents formes d’aplicar el mindfulness a la teràpia, fent pràctiques formals i processos d’indagació que ens permetran cultivar la meditació, observació i reflexió de les pràctiques en base a la pròpia experiència directa. També practicarem dirigir i investigar les experiències dels companys mitjançant el treball en parelles, en un espai segur i respectuós.

Els objectiu d’aquesta formació són:

 • Comprendre els orígens i context del mindfulness: psicologia budista, psicologia occidental i neurociències.
 • Aprendre maneres d’abordar aquest enfoc a la teràpia i amb diferents tipus de clients.
 • Entendre el mindfulness com una habilitat que encarna el terapeuta i cultiva mitjançant la pràctica   personal constant (en pràctiques formals, informals, en silenci i també en el diàleg).
 • Explorar la manera de treballar les dificultats amb mindfulness: dolor, depressió, ansietat -pròpia i del client-.
 • Integrar el flux de connexió i desconnexió amb un mateix, i en la relació terapèutica, i com abordar-lo.
 • Integrar formes de recolzar-se en un mateix en la realització de la feina terapèutica.

 

Una oportunitat per implicar-se en un procés grupal i personal, dissenyat per aprofundir en la pràctica persona del mindfulness i començar a desenvolupar habilitats per incorporar aquest enfoc en la teràpia, amb èmfasi per guiar pràctiques essencials i conduir processos d’indagació. La intenció és crear un procés de grup que proporcioni seguretat i confiança i estimuli a l’aprenentatge obert i creatiu.

FACILITADORA

Facilita Belen Giner

Practicant de meditacio des de fa 15 anys, terapeuta gestalt amb més de 9 anys d’experiència. Formada en Mindfulness i Psicoteràpia, i Mindfulness i Autocompassió (MSC, professora certificada).

Sempre ha utilitzat la meditació i el silenci en les seves sessions, integrant mindfulness en la seva pràctica i definint així el seu estil terapèutic en els últims 5 anys.

Apart de les sessions individuals, des de fa 4 anys imparteix regularment cursos de mindfulness per persones que volen iniciar-se i aprofundir en aquesta pràctica.

Si vols saber més sobre ella: www.menteyemociones.com

En el següent enllaç un article sobre La presència del terapeuta i com el mindfulness ens ajuda a cultivar-la.

La presencia del terapeuta

Informació pràctica:

El preu del taller són 220€ (estada i formació)  ·  Fins al 10 de Febrer fem un descompte de 30€ ·

Per participar-hi es necessita experiència prèvia en medtiació.

Més informació i inscripcions: laia.gestalt@gmail.com  ·  658764524

Sense comentaris

Escriure un comentari