El Polell | casa rural montseny
casa rural en el montseny ideal per petits retirs a la naturalesa
casa rural, montseny, retirs, retiros, allotjament, alojamientos, grupos, talleres, naturaleza
517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-517,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El Polell

Un espai per compartir amb grup
i gaudir de la tranquil·litat del Montseny

L’Alberg rural El Polell es una antiga masia restaurada al Parc Natural del Montseny.

Té capacitat per a 16 persones, és un espai perfecte per a acollir a grups que organitzen la seva pròpia activitat i necessiten descans i quietud, o bé grups que busquen estar en contacte amb la natura, tot gaudint-la en intimitat i tranquil·litat.

 

També són molt habituals les trobades familiars o d’amics, que busquen un lloc acollidor, camp per córrer i des d’on poder fer passejades i excursions en un entorn únic com és el Parc Natural del Montseny.

 

El Polell és un alberg autosuficient i sostenible, forma part d’un projecte agroecològic que gestionem a través d’una cooperativa de treball.

Organitza la teva activitat
en un entorn natural

Tallers, cursos, activitats de lleure, celebracions, retirs, activitats de creixement personal,…

100% ENERGIA SOLAR

100% ENERGIA SOLAR

Ens trobem en un indret on no hi arriba la xarxa elèctrica, és per això que al Polell ens autoabastim 100% amb energia produïda pel sol, energia neta i lliure.

CALEFACCIÓ PER BIOMASSA

CALEFACCIÓ PER BIOMASSA

La calefacció i l’escalfament de l’aigua funcionen a través d’una caldera de biomassa que alimentem amb llenya que tallem als boscos de la finca que gestionem. La combinació de plaques solars tèrmiques i caldera de biomassa ens ajuden a reduir el risc d’incendis i minimitzar les emissions de CO2 a l’estiu.

RESIDUS ORGÀNICS

RESIDUS ORGÀNICS

Els residus orgànics que es produeixen a l’alberg passen a ser aliment pel nostre compost i per les nostres gallines.

DEPURACIÓ NATURAL D’AIGÜES GRISES

DEPURACIÓ NATURAL D’AIGÜES GRISES

Finalment, les aigües grises de l’alberg es depuren en una bassa amb plantes acuàtiques. Així intentem generar els menys residus possibles i treballar al màxim amb cicles tancats.

Els espais de l’alberg

exterior 5
Informa’t dels serveis i tarifes de l’alberg El Polell