El Polell | Projecte
84
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-84,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

El Projecte

Ens dediquem a fer una gestió i un aprofitament global dels recursos d’una finca de muntanya amb criteris agroecològics

Des de la cooperativa Fem Ecologia de Muntanya al Polell, ens dediquem a fer una gestió i un aprofitament global dels recursos d’una finca de muntanya amb criteris agroecològics. Fem vida de camp, recuperant diferents activitats humanes i oficis que s’hi vinculen des d’antic i incorporant nous usos i necessitats actuals de les persones amb el medi natural a través d’una activitat turística sostenible a l’Alberg rural el Polell i de tallers i jornades que organitzem entorn l’agroecologia.

Gestionem la concessió de la finca pública Mas Joan – el Polell, al Parc Natural del Montseny, propietat de la Diputació de Barcelona. Volem tractar la finca com un agrosistema integral, on cada element, d’una manera o altra, es relaciona amb els elements que l’envolten.

Volem tractar la finca com un agrosistema integral

Produïm artesanalment llenya, fusta, mel, carbó… Fem construccions amb estructures de fusta, també fem feines de baster i de tracció animal. El Parc Natural del Montseny és reserva de la biosfera, les nostres activitats contribueixen a la preservació de la seva biodiversistat.

hort 1

Autoabastiment

Aprofitament de recursos

Rehabitem la muntanya basant-nos principalment en l’autoabastiment i l’aprofitament dels seus recursos amb criteris agroecològics.

betllador

Recuperació d’oficis

De muntanya i artesanals

Recuperem oficis de muntanya i artesanals per a transformar-ne els diferents recursos que ens ofereix la finca.

abella al camp de farratge

Fomentem la biodiversitat

Reserva de la bioesfera

El Parc Natural del Montseny és reserva de la bioesfera, les nostres activitats són fetes amb el màxim respecte al medi que ens acull i contribueixen a la preservació de la biodiversitat.

QUI SOM?

QUI SOM?

PRODUCTES

PRODUCTES