El Polell | Nodrir-me una proposta de cuina conscient al Polell
1689
post-template-default,single,single-post,postid-1689,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Nodrir-me una proposta de cuina conscient al Polell

Nodrir-me una proposta de cuina conscient al Polell

Al Polell fa temps us volíem parlar del servei de cuina que us oferim als grups que ho necessiteu. Estem molt contentes amb la col·laboració amb Nodrir-me, projecte que des de fa tres anys estan al cap davant dels fogons de la cuina del Polell per a taller, retirs i propostes de creixement personal que es desenvolupen al nostre alberg.
La Paula i en Javier són dos amics que comparteixen la passió per la cuina i l’interès en l’àmbit del creixement personal, les relacions humanes i la salut integral. Junts han creat Nodrir-me un espai dedicat a cuidar-nos amb amor on l’alimentació es converteix en un gest totalment conscient i respectuós amb nosaltres mateixos i amb el medi ambient.
NODRIRME
NODRIR_ME
D’ells ens agraden molts aspectes: el seu tracte amable, suau, proper i carinyós; de la seva cuina a part de saludable, equilibrada i sostenible, la riquesa de sabors, textures, colors que van desplegant al llarg del cap de setmana. Feia temps que buscàvem quelcom així, i per fi ho hem trobat!
NODRIR-ME
NODRIR-ME
NODRIR_ME
NODRIR-ME
Dissenyen el menú adaptant-lo a cada activitat i tenint en compte les necessitats concretes de cada grup, cuidant tot el procés d’elaboració dels plats, des de la seva creació, l’elecció dels productes, la manera de cuinar-los fins a la seva degustació.

 

Per nosaltres era molt important que des de la cuina del Polell es pogués acompanyar amb la mateixa consciència amb la que els grups vénen a treballar i amb la pròpia que el projecte Masjoan – el Polell persegueix. La tria de productes ecològics, frescos, de proximitat i de temporada.
NODRIR-ME
NODRIR-ME
NODRIR-ME
NODRIR-ME
El resultat: la fusió entre la cuina tradicional basada en productes simples i naturals, amb les noves tendències de la gastronomia vegeteriana, equilibrada i nutritiva. L’amor des del que cuinen traspua a cada plat: sabors, aromes, colors, formes,… obrint un món de sensacions per als sentits que ens conviden a gaudir plenament del menjar alhora que ens alimenten de manera sana.
NODRIR-ME
NODRIR-ME
Si els vols conèixer més : www.nodrir-me.com